Boat trip

On my mind: Animal print

1500383664

skaermbillede-2017-05-16-kl-13-06-54

Skirt: Ganni – Sandals: Vagabond  – Shirt: Second female  – Signetring: Hvisk

Jeg er så glad for den kommende tendens med dyreprint. Jeg synes, at det giver sådan en cool kontrast til looket, så det ikke altid blot bliver en simpel fin stribet sag.

Til looket har jeg tilsat min nye signetring fra Hvisk, som er fra deres nyeste kollektion. Jeg er SÅ vild med den, da den giver et mere casual og maskulint udtryk. Derudover har den sig et budskab med: Det er nemlig sådan, at signetringe er nogle af de ældste smykker, man kender til, og dengang gav man smykkerne et budskab eller mening med sig, som man altid vil bære rundt på. Jeg synes, at det er en utrolig smuk tanke, og dermed var jeg endnu mere solgt til kollektionen.

Ringen for mig fik dette statement: “Dét at forfølge sin egen drøm. Ringens trekant i midten symboliserer for mig målet, som er i centrum. Drømmen står dermed helt klart i fokus. Trekanten er bygget op i mindre felter, hvilket symboliserer strukturen i vejen til drømmen. At følge sig selv.” Det er nemlig helt essentielt for mig, at gøre hvad jeg selv føler er rigtigt og dermed også at følge mine egne tanker og mål. Vejen til opfyldelse af ens største ønsker er op til individet selv, og hvor meget man har lyst til at kæmpe for at de går i opfyldelse.

Det blev meget poetisk på en fredag formiddag, må jeg indrømme, men jeg håber, at det alligevel gav god mening ;) Se hele kollektionen HER.

Hvad synes i om signetringe – og om dyreprint?

// Helena

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

NÆSTE INDLÆG

Boat trip